Nejlepší nápady na řezání na slavnostním stole: foto

Hlavním atributem každé oslavy je samozřejmě slavnostní stůl, který by měl být krásně podáván a vyzdoben v nejlepších moderních kulinářských tradicích.

Důležitou součástí slavnostního stolu jsou všechny druhy řezů - od masa a ryb až po zeleninu, ovoce a sýry, což by mělo být učiněno v nejlepším možném případě, aby hosty mohli příjemně překvapit.

Je to krásný stůl nastavení a úžasné prostírání pro dovolenou bude "říct" hodně o pohostinství hostesky a její kulinářské dovednosti.

Při provádění prázdninových pobytů není důležitá jen krása studeného občerstvení, ale také delikátnost prázdninových výřezů v celé jejich rozmanitosti. Různé druhy masa, uzenin, sýrů, zeleniny a ovoce by měly být používány v prostírání pro zvláštní příležitosti.

A nezáleží na tom, jaký je svátek - Nový rok, narozeniny nebo jakákoli jiná oslava, která má pro vás zvláštní význam. Doplňte svůj prázdninový stůl o bezkonkurenční střihy, které se stanou příjemnými lahůdkami a dokonale doplní hlavní jídla.

Nejlepší řezy v moderních kulinářských tradicích se stanou nepostradatelnými a poptávanými všude a vždy. Proto, po prostudování a výběru pro sebe krásné nastavení tabulky nastavení, které jsou nejvhodnější pro váš typ oslavy, můžete pokračovat k provádění dovolené škrty.

V prázdninovém řezu můžete používat všechny druhy masa a zeleniny, skládat je a zároveň vytvářet co nejvíceJedinečná jídla ve formě krásného řezu na slavnostním stole.

Není těžké dělat krásné dovolené, a to i v případě, že jste se neobeznámili s neobvyklým designem prázdninového stolu dříve: trochu trpělivosti, znalostí a dovedností - nejlepší dovolená řezy jsou připraveny!

Nejdříve definujme, jaké řezy mohou být provedeny v tabulce svátků:

  • krájení masa;
  • řezy uzenin;
  • krájení sýrů (nebo sýrový talíř);
  • řezy ryb a rybí pochutiny;
  • řezání zeleniny;
  • nakrájené ovoce.

Kromě výše uvedených prázdninových výřezů lze rozlišovat také řezbářství, což je umění řezání ovoce a zeleniny, kdy můžete pozorovat různé druhy postav, zvířat, květin z ovoce a zeleniny, které tento stůl účinně zdobí.

Chcete-li ve svátečním stylu učinit úžasné střihy, měli byste se podívat na nejkrásnější varianty střihů a design nádherně řezaného masa, klobás, ryb, sýrů, zeleniny a ovoce.

Bez ohledu na to, jak to může znít, ale při řezání doma je důležité, aby řezný nůž byl praktický a ostrý, aby nedošlo ke zkažení výrobků, ale k získání krásných plátků a plátků výrobků.

Řezání je možné rozdělit různými způsoby: ventilátorem, překrytím, v řadách ve stejných částech a výsledek získaný ve formě řezání na dovolenou v různých stylech bude na něm záviset.

Jak provést požadované řezání na prázdninovém stole s masem, klobásou, sýrem, rybami, zeleninou a zeleninouovoce? Nabízíme Vám ty nejlepší druhy dovolených pro každou chuť více ...

Krájení masa na slavnostním stole\ t

Mezi mnoha zářezy na prázdninovém stole byla a bude hlavní věc, kterou jsme s vámi sledovali na stole. Každá oslava začíná studenými řezy, takže je důležité věnovat pozornost jejímu designu.

Řezání masa může být vytvořeno pouze z masa, stejně jako pomocí greenu a zeleniny v jeho designu, což učiní studené pokrmy atraktivnější a chutnější.

Po přidání krásných střihů na slavnostní stůl masa s klobásou, jakož i zeleninu a zeleninu, můžete získat úžasné kousky talíře, které pomohou během několika oslav nahradit několik střihů najednou.

Stojí za to studené řezy z tenkých plátků masa, lemovaných sektory, v sudých řadách (pokud je deska čtvercová), ventilátorem. Můžete také vytvořit obálky, pokud jsou kousky masa velké, s použitím uprostřed každé olivy. Pokud chcete, dokončete řez pomocí zelených desek.

Krásné krájené klobásy na dovolenou\ t

Klobásy jsou nejsnáze proveditelné, protože klobása je kujnější a zároveň si zachovává svěží vzhled a původní tvar po delší dobu.

Velký nápad na krájení uzenin - květ vyrobený z několika vrstev klobásy, ve středu kterého by měla být trubka klobásy a kolem ní - opatrně položte zbývající plátky salámu.

Kromě toho můžete jednoduše postSektory a řady různých druhů klobás z důvodu stejného principu jako maso. Zdvojené kousky klobásy mohou být doplněny malými okurkami, olivami, sýrem.

Nezapomeňte na zeleninu a plátky zeleniny, jako je bulharský pepř, s nimiž můžete dokončit krájení jemných klobás na slavnostním stole.

Řezání zeleniny\ t

Zpočátku se může zdát, že krájení zeleniny nevyžaduje zvláštní přístup a je jednoduché. Ale začínajíc ho provádět, často se vyskytují problémy s designem zeleniny na prázdninovém stole.

Aby bylo vše co nejlepší, a řezání zeleniny bylo prováděno ve výšce, stojí za to dodržovat několik jednoduchých a zároveň důležitých pravidel.

Veškerá zelenina by měla být před řezáním důkladně omyta a ochlazena. Měli byste si také vybrat nejvíce totožnou zeleninu ve velikosti, aby si obzvláště krásný zeleninový řez.

Důležitý je také nůž, s nímž budete řezat zeleninu - musí být ostrý a tenký, aby zelenina nebyla stažena a snadno řezána. Ujistěte se, že používáte zeleninu ve výkonu řezání zeleniny, stejně jako jeho dekorace.

Ohromující zeleninové šálky na prázdninovém stole mohou být vyrobeny z plátků a plátků, brčka a kudrnaté krájené zeleniny.

Krásný sýr nakrájený na sváteční stůl\ t

Řezy sýrů nebo jinými slovy sýrový talířProvádí se bezchybně s použitím několika druhů sýrů, které jsou krásně krájeny na talíři nebo na speciální desce.

Řezy sýrů lze provádět běžným nožem, stejně jako speciálním nožem s vlasecem, zuby nebo sýrovou špachtlí. Bude záležet především na typu sýra.

Nesmíte krájet sýr na tenké kousky: kostky a kousky sýrů vypadají na slavnostním stole jako sýrové plátky, doplněné hrozny, ořechy a fíky, které jsou v souladu se sýrem.

Pokud si přejete podávat sýr jako dezert, pak všemi prostředky doplňte vynikající dovolenou řezání sýra s medem, umístěte jej do středu řezu.

Řezání ryb\ t

Podobně jako ostatní druhy řezů by ryby měly být na slavnostním stole v podobě úžasného řezu. Vyberte si několik druhů ryb, díky nimž bude ryba krájet pestřejší a chutnější.

Z ryb sleďů, makrely obecné, lososa, mohou být vyrobeny kusy ryb. Pro začátek, sleď je zbavit se kůže a mletý, a pak - se rozšířil na předchlazené desce.

Rybí talíř vždy vypadá skvěle s plátky citronu, různými druhy okurek, například houby, které mohou být vrstvené nebo dělící talíř do sektorů, což vám umožní udělat zajímavé řezy ryb na dovolenou.

Výřezy ryb mohou být krásně zdobeny olivami, zelení a kaviárem, případně jinými dobroty.

Krásné ovocné řezy pro slavnostnístůl

Ovocné řízky jsou oblíbenou pochoutkou všech, dospělých i dětí. A pokud chcete překvapit své hosty příjemnými lahůdkami, pak se všemi prostředky na dovolenou.

Můžete použít různé druhy ovoce, vytvořit krásné ovocné řezy v podobě plátky, v řadách, stejně jako různé formy v podobě lemované krájené ovoce.

Předem umyté a ochlazené ovoce, očistit semeno, jak je to možné. Pokud chcete používat jablka v plátky, aby neztmavili nakrájená jablka posypaná citrónovou šťávou a pak položte na talíř ovoce.

Pro praktičnost, můžete použít špejle nebo párátka držet ovoce dohromady. Řezání může být velmi odlišné - od řezů, kostek, brčka, kuliček (meloun), trojúhelníků. Do značné míry záleží na tom, jaké ovoce si vyberete pro vytvoření krásného slavnostního řezání ovoce.

Foto recenze - krásné nápady na dovolenou řezy pro každý vkus více ...

)